Sparing

Sparing er en like viktig del av en families privatøkonomi som nedbetaling av lån. Den klart største risikoen en familie kan oppleve, er at uforutsette ting skjer og at familien står uten kapital til omstilling. Vi i Finans Partner jobber hver dag med å finne den riktige balansen mellom lånebetaling, forsikringsbetaling og sparing for våre kunder.

Hvilket spareprogram passer for deg og din familie? Flere faktorer avgjør hvilke spareformer som er best egnet for den enkelte. De viktigste faktorene er:

  • Kjennskap/kompetanse til spareprodukter
  • Risikoprofil og tidshorisont
  • Sparemål
  • Kundetype

En av våre viktigste oppgaver er å kvalitetssikre hvilke spareordninger som egner seg for den enkelte. For at det skal være enkelt også for deg som kunde å kjenne deg igjen, har vi laget to separate spareprogram som vi har valgt å kalle BASIS og AVANSERT. Selskapet har ikke konsesjon for ordreformidling og investeringsrådgivning som omfatter avanserte finansielle instrumenter. AVANSERTE løsninger må derfor etableres via andre aktører i markedet.

Nedenfor kan du lese mer om de to spareprogrammene og hva som skiller dem. Hvilket program passer deg best?

Lykke til med sparingen!

Basis

Et spareprogram for deg som ønsker trygghet for sparepengene dine.

Les mer

Avansert

Et spareprogram for deg som ønsker høy avkastning på sparepengene dine.

Les mer

1.jpg

Sparekalkulator

Med denne kalkulatoren kan du beregne framtidig verdi av din sparing ved fast engangsbeløp, et fast beløp hver måned eller begge deler.

Result:

After  years the amount has grown to  NOK